Promisiunea lui Pelici: „Vom încerca să aducem puncte, chiar dacă vom juca fiecare meci în deplasare”

Antrenorul principal al echipei FC Hermannstadt, Alexandru Pelici, a declarat, înaintea plecării la Tg. Mureș, unde sibienii vor debuta în Liga 1, în fața echipei Sepsi OSK Sf. Gheorghe, că jucătorii săi sunt pregătiți pentru o nouă provocare.

”Suntem pregătiți pentru o nouă provocare. Important e ca jucătorii să fie mai pregătiți decât noi. E importantă adaptarea cât mai rapidă a jucătorilor noi, cu toții să formeze un grup care să câștige puncte în Liga 1. Acomodarea celor nou-veniți a fost prima grijă a noastră, ne-am dorit ca ei să se integreze cât mai rapid, pentru a forma un grup alături de ceilalți jucători care au rămas”, a spus Pelici.

Tehnicianul are cuvinte de laudă la adresa adversarului de azi, dar e convins că va fi un meci la fel de greu atât pentru FC Hermannstadt, cât și pentru adversar. ”Sepsi arată bine, e o echipă mult crescută în bine odată cu venirea domnului Eugen Neagoe. A fost surpriza plăcută a play-out-ului. S-a întărit foarte mult și în această pauză competițională. Va fi, cu siguranță, un meci foarte greu, atât pentru noi, cât și pentru ei”, a adăugat tehnicianul.

Meciul FC Hermannstadt – Sepsi OSK Sf. Gheorghe, din runda inaugurală a ediției de campionat 2018/2019 a Ligii 1, se va disputa diseară, de la ora 18:00, pe Stadionul ”Trans-Sil” din Tg. Mureș.

Pelici își dorește ca în tribunele arenei din Tg. Mureș să fie cât mai mulți suporteri sibieni. Antrenorul ”alb-roșiilor” regretă că FC Hermannstadt nu poate juca pe Stadionul Municipal încă de la debutul în Liga 1. ”Lucrul care ne doare cel mai tare, atât pe noi, pe jucători, dar și pe suporteri, e faptul că nu putem fi împreună pe acest teren, unde am reușit să promovăm, unde am dus o muncă foarte mare. Din păcate pentru noi, nu s-a reușit terminarea lucrărilor la stadion. E important să joci în fața propriilor suporteri, pentru asta am luptat, am promovat, pentru asta a venit lumea în număr cât mai mare la teren, ca să poată vedea echipa favorită în Liga 1, jucând acasă. Nu s-a reușit acest lucru, nu comentez, nu depinde de noi. Asta este, vom încerca să aducem puncte chiar dacă vom juca fiecare meci în deplasare”, a mai spus tehnicianul.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*