Proiectul „Energie regenerabilă și eficiență energetică – pentru dezvoltarea durabilă în județul Sibiu” a ajuns la Gura Râului

Prezentările din cadrul proiectului „Energie regenerabilă și eficiență energetică – pentru dezvoltarea durabilă în județul Sibiu” au ajuns la Gura Râului.

Sursa foto: Consiliul Județean Sibiu
”Ne-au fost astăzi alături în cadrul proiectului <<Energie regenerabilă și eficiență energetică – pentru dezvoltarea durabilă în județul Sibiu>> locuitorii comunei Râu Sadului. Le mulțumim pentru interesul manifestat în cadrul atelierului „Metode de eficientizare energetică sustenabilă a locuinței”.
Mulțumim domnului primar Minea Daniel Dumitru pentru sprijinul acordat.
Mai multe detalii despre proiect: https://energieverde.cjsibiu.ro/”, au transmis reprezentanți Consiliului Județean Sibiu.
Proiectul „Energie regenerabilă și eficiență energetică – pentru dezvoltarea durabilă în județul Sibiu” este implementat de Consiliul Județean Sibiu în parteneriat cu Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu și University of South-Eastern Norway și este finanțat cu sprijinul granturilor acordate de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin mecanismele financiare SEE și Norvegian 2014 – 2021, în cadrul „Programului de Energie din România”, cu o valoare de 188.930 euro. Proiectul se desfășoară în perioada aprilie 2023 – ianuarie 2024.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*