Proiect pilot la Agnita: o linie de transport public

De vineri, orașul Agnita va avea o linie de transport public în comun. Deși deocamdată este un proiect pilot, administrația locală ia în calcul și extinderea serviciului, in funție de solicitări.

Foto: Primăria orașului Agnita facebook
Începând de vineri, 09.02.2024, Primăria Agnita implementează un proiect-pilot – o linie de transport public – care va circula în fiecare zi de vineri, în intervalul orar 08.30-11.30. Acest serviciu va fi disponibil pe ruta: Piața Agroalimentară, Strada Horia, Strada Spitalului, Strada Fabricii, Strada Abatorului, Strada Mihai Eminescu, Strada Smârdan, Strada Aurel Vlaicu, Strada Nouă. Vor fi 14 stații, marcate corespunzător.
„Prin acest poiect, urmărim conectarea Pieței Agroalimentare cu străzile mai sus menționate, ca răspuns la solicitările venite din partea dumneavoastră.
În funcție de reușita acestuia, luăm în considerare extinderea serviciului de transport public și adăugarea de rute suplimentare, dacă vor exista solicitări în acest sens.
Vă încurajăm să utilizați linia pilot și să ne oferiți recomandări, astfel încât să putem îmbunătăți acest serviciu, în măsura posibilităților”, a spus Schiau Gull Alin Ciprian, primarul orașului Agnita.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*