Programul „Periuţa de dinţi” se extinde şi la şcolile din oraşul Copşa Mică

Primăria orașului Copșa Mică continuă programul de igienă orală denumit ,,Periuța de dinți”.
Programul, început anul trecut în grădiniţele din oraş, intră în faza a II-a prin extinderea şi la ciclul primar şi se adresează de data aceasta școlarilor de la clasele 0 – IV de la toate şcolile gimnaziale din Copșa Mică.

Beneficiind de suportul logistic al Fundaţiei Columbus, în parteneriat cu Clinica ABBA Dent Sibiu, elevii au luat parte ieri la o lecţie despre igiena dentară, despre când şi cum se periază corect dinţii. Elevii au primit şi un orar pe care sunt rugaţi să monitorizeze frecvenţa cu care se spală pe dinţi. Pasta de dinți este sponsorizată de către o farmacie locală din Copşa Mică, care a dorit să se alăture acestui program, pentru a forma deprinderi sănătoase copiilor, cu privire la igiena orală.

„Programul va continua pe parcursul întregului an şcolar prin prezentări, demonstraţii şi cel mai important prin multă practică zilnică din partea elevilor. Le urăm succes tuturor şi mulţumim şi pe această cale sponsorilor şi voluntarilor implicaţi în proiect pentru ajutorul acordat micilor şcolari, în formarea unor deprinderi de igienă obligatorii”, se arată într-un comunicat al Primăriei.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*