Programul estival „Bibliovacanța” revine la Biblioteca Județeană ASTRA Sibiu

Biblioteca Județeană ASTRA Sibiu organizează programul estival „Bibliovacanța” dedicat copiilor cu vârste între 7 și 12 ani. Programul propune activități educative, creative și recreative, având ca teme lectura, cultură generală, artă interpretativă și multe altele. Înscrierile se fac în perioada 26-30 iunie, iar programul se desfășoară în două serii, între 3 iulie – 21 iulie și 31 iulie – 18 august.

Foto: Biblioteca Județeană ASTRA Sibiu

Astfel, programul estival „Bibliovacanța” revine la instituția de cultură care se bucură de susținerea financiară a Consiliului Județean Sibiu.

Inițiat și organizat de Compartimentul pentru Copii și Tineret, pe parcursul lunilor de vacanță, programul propune micilor sibieni actitivăți educative, creative şi recreative, pornind de la joc, lectură și cunoaștere.

Bibliotecarele Compartimentului pentru Copii şi Tineret, cu sprijinul tinerilor din echipa de voluntari, vor coordona atelierele și activitățile cu juniorii.

 

Temele atelierelor vor fi, și în acest an, variate: lectura poveștilor, cultură generală, bune maniere, curiozități din lumea întreagă, limbi străine, activități creative, arta interpretării dramatice. Pe lângă acestea, cei mici se vor bucura de momentele recreative cu muzică, dans și mișcare, asigurate cu sprijinul unor invitați-surpriză.

Pentru a oferi posibilitatea cât mai multor copii de a se bucura de activitățile pregătite, programul „Bibliovacanța” se derulează în două perioade, astfel: 3 iulie – 21 iulie 2023 (seria 1) și 31 iulie – 18 august 2023 (seria 2).

Atelierele se vor desfășura de luni până vineri, în intervalul orar 10:00 – 13:00 (luni-joi) și 10:00 – 12:00 (vineri). Accesul participanților în program se face pe baza Permisului de acces la bibliotecă și achitării taxei de 50 lei/ participant, în limita locurilor disponibile (50 de locuri/ serie).

Înscrierea participanților la programul „Bibliovacanța” se realizează în perioada  26 – 30 iunie 2023 (interval orar 9:00-17:00), de către unul dintre părinți sau reprezentantul legal, în ordinea cronologică a solicitărilor.

Informații detaliate privind programul „Bibliovacanța” se pot obține la Compartimentul pentru Copii și Tineret (Str. George Barițiu, nr. 7, corpul B, et.1) și la nr. tel. 0269 210 551, int. 108.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*