Program prelungit pentru „numerele roșii”

Sibienii care s-au programat online pentru obținerea plăcilor cu numere de înmatriculare provizorii pentru autovehicule (“numere roșii”) le pot obține mai devreme. În perioada 15 – 31 mai 2017, Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatricularea Vehiculelor își va prelungi cu 3 ore programul de lucru cu publicul, în trei zile ale săptămânii.

Astfel, în zilele de luni, marți și joi, între orele 16.30 și 19.30, ghișeele vor fi deschise exclusiv pentru eliberarea numerelor roșii, către persoanele care au deja o programare online, indiferent de data acesteia. Măsura prelungirii programului de lucru a fost luată de prefectul județului Sibiu, Lucian Radu, pentru a le oferi cetățenilor posibilitatea de a-și înmatricula provizoriu autovehiculele cât mai rapid. Reamintim faptul că valabilitatea plăcilor cu numere de înmatriculare provizorii este de 90 de zile.

Ghișeu special pentru radierile din Programul „Rabla” 

Un nou ghișeu special va fi deschis, în perioada 18 mai – 16 iunie 2017,  în cadrul Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatricularea Vehiculelor. Acesta va funcționa vinerea, în intervalul orar 8.30 – 13.00, doar pentru cei care solicită radierea autovehiculelor în vederea înscrierii în Programul „Rabla” 2017.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*