Profesorul Emilian Novac este noul Inspector Școlar General al IȘJ Sibiu

Începând de astăzi, Inspectoratul Școlar județean Sibiu are un nou șef.

Este vorba de prof. Emilian Novac, cel care până în prezent a fost director al Liceului Teoretic „Gheorghe Lazăr” din Avrig.

Odată cu numirea lui Emilian Novac în funcția de Inspector Școlar general, numirea pe această funcție prin detașare a lui Munteanu Monica-Adriana a încetat.

Emilian Novac a mai condus Inspectoratul Școlar în perioada 2018 – 2019.

„În conformitate cu OME nr. 3.061 din 20.04.2022, în funcția de Inspector Școlar General al I.S.J. Sibiu a fost numit domnul profesor NOVAC EMILIAN-MARIUS, prin detașare în interesul învățământului. Domnul profesor Novac Emilian-Marius a ocupat, din anul 2000 până în anul 2018, funcția de director al Liceului Teoretic „Gheorghe Lazăr” Avrig, în perioada 2018 – 2019 a condus Inspectoratul Școlar Județean Sibiu din funcția de Inspector Școlar General, iar din noiembrie 2019 și până în prezent a ocupat funcția de director al Liceului Teoretic „Gheorghe Lazăr” Avrig.

Menționez că începând cu data de 21.04.2022, prin OME nr. 3.599, doamnei profesor MUNTEANU MONICA-ADRIANA i-a încetat numirea, prin detașare în interesul învățământului, în funcția de Inspector Școlar General” au transmis reprezentanții IȘJ Sibiu printr-un comunicat de presă.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*