Prinși la volan cu alcoolemii mari

La data de 25 noiembrie a.c., în jurul orei 01.00, în localitatea Șura Mare, polițiștii Secției de Poliție Rurală Șelimbăr au oprit un autoturism condus pe DN 14 de către un localnic în vârstă de 34 de ani.

FOTO: pexels.com

Testarea alcoolscopică a șoferului a indicat o valoare de 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Polițiștii rutieri din cadrul secției de poliție amintite au deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

La data de 25 noiembrie a.c., în jurul orei 04.00, în Șelimbăr, polițiștii Secției de Poliție Urbană Sibiu au oprit pentru control un autoturism condus pe strada Mihai Viteazu, la volanul căruia a fost identificat un hunedorean în vârstă de 24 de ani.

Testarea alcoolscopică a șoferului a indicat o valoare de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat, tânărul fiind însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În baza celor constatate, polițiștii au deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*