Primul zbor Ryanair de la Sibiu spre Veneția. Urmează Corfu și Bologna

Ryanair a sărbătorit ieri primul său zbor de la Sibiu pe ruta Veneția Treviso ce va fi operată cu două frecvențe săptămânale.

În contextul operării de zboruri de la Sibiu, încă două noi rute către Corfu și Bologna vor fi lansate la jumătatea lunii iunie, respectiv în luna iulie, în timp cea de-a patra rută către Billund va fi disponibilă din noiembrie.

Pentru a marca începutul acestei noi conexiuni de la Sibiu către Veneția Treviso, Ryanair a lansat o ofertă de vânzare de locuri cu tarife disponibile de la doar 19,99 € pentru călătorii până la 31 octombrie, care trebuie rezervate până la miezul nopții 4 iunie pe site-ul Ryanair.com.

Olga Pawlonka, directorul de vânzări și marketing al Ryanair pentru CEE și Balcani, a spus: „Ne face plăcere să sărbătorim în mod oficial primul nostru zbor din Sibiu prin noul nostru serviciu de două ori pe săptămână către Veneția Treviso. Celelalte două noi rute către Corfu și Bologna vor fi lansate la jumătatea lunii iunie și, respectiv, în iulie. Pentru a sărbători primul zbor din Sibiu și lansarea oficială a sezonului estival, Ryanair a lansat o ofertă de vânzare de locuri cu tarife disponibile de la doar 19,99 EUR pentru călătorii până la 31 octombrie, care trebuie rezervate până la miezul nopții 4 iunie. Întrucât aceste tarife uimitoare sunt epuizate rapid, clienții sunt încurajați să intre pe website-ul www.ryanair.com pentru a nu rata această ofertă.”

Președinta Consiliului Județean Sibiu, Daniela Cîmpean, a spus: ”Accesul la piețele internaționale este o prioritate cheie în atingerea viziunii de dezvoltare a mediului de afaceri și economic în regiunea Sibiu. Astfel, salutăm cu căldură deschiderea primului serviciu Ryanair pe Aeroportul Sibiu, Veneția Treviso. Apreciem decizia Ryanair drept un vot imens de încredere în regiune și un început pentru un parteneriat de lungă durată”.

„Continuăm să mizăm pe o strategie ambițioasă de creștere a rețelei de rute, chiar și în contextul pandemic actual. Vom pune accentul atât pe motivarea companiilor aeriene pentru a aduce turiști în regiune, cât și pe pentru activarea potențialui de călătorie locală. Astăzi suntem încântați să sărbătorim primul zbor pe aeroportul din Sibiu al noului nostru partener, Ryanair și, de asemenea, operarea unei destinații mult așteptate de comunitatea noastră, Veneția Treviso”, afirmă directorul general al Aeroportului Sibiu, Marius Ioan Gîrdea.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*