Primăvara vine la Automobile Sibiu cu o nouă gamă de autoturisme și utilaje

Săptămâna viitoare vor fi lansate, la Automobile Sibiu, noile game de utilitare electrice, SUV-uri chinezești electrice și pe benzină, tricicluri și scutere electrice chinezești, vehicule încadrate în categoria de permis B1 și utilaje agricole.

foto: Mesagerul de Sibiu

Odată cu venirea primăverii Automobile Sibiu s-a reînnoit și va lansa noi game de autovehicule destinate tuturor categoriilor de utilizatori. Astfel, joi, de la ora 13.00, vor fi lansate oficial noile game de utilitare electrice, SUV-uri chinezești electrice și pe benzină, tricicluri și scutere electrice chinezești, vehicule încadrate în categoria de permis B1 și utilaje agricole. Toate vehiculele sunt importate de Cenntro, SUV Cars și Agramix, iar perioada de livrare pentru comenzi este de două, maxim trei săptămâni.

foto: Mesagerul de Sibiu

Astfel, începând de joi, de la Automobile Sibiu vă puteți alege și comanda utilitare ale brandurilor Cenntro și Teemak, SUV-uri chinezești electrice și pe benzină produse de Seres, Baic, Jac, Forthing, DFSK sau vehicule încadrate în categoria de permis B1 aparținând mărcilor XEV Yoyo sau Avantier.

foto: Mesagerul de Sibiu

Prețurile autovehiculelor pe care le găsiți la Automobile Sibiu sunt accesibile pentru absolut toate buzunarele. Astfel, prețurile SUV-urilor chinezești electrice și pe benzină încep de la 32.000 de euro și pot ajunge până al 60.000 de euro. Pentru Utilitarele electrice, prețurile variază între 13.000 de euro și 50.000 de euro. Mașinile încadrate în categoria de permis B1, care pot fi conduse de tinerii care au împlinit 16 ani au prețuri care pornesc de la 13.000 de lei, iar triciclurile (tuc tuc) și scuterele electrice au prețuri cuprinse între 5000 și 12.000 de lei.

foto: Mesagerul de Sibiu

„Venim în întâmpinarea nevoilor clienților noștri cu o gamă variată de vehicule din toate categoriile, de la tuc tuc-uri sau autoturisme care pot fi conduse de tineri care au împlinit 16 ani, până la SUV-uril utilitare sau chiar utilaje agricole. Sunt mărci care deja au devenit cunoscute în Europa, mărci competitive, la prețuri foarte avantajoase. În plus, dat fiind faptul că lucrăm cu importatori din Europa, timpii de livrare sunt reduși, respectiv între două și trei săptămâni. Așadar, vă așteptăm să vizitați showroom-ul și să vă alegeți autoturismul de care aveți nevoie”,  a declarat Puiu Vinerean administrator Automobile Sibiu.

foto: Mesagerul de Sibiu

foto: Mesagerul de Sibiu

foto: Mesagerul de Sibiu

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*