Primăvara aduce modificări în programul de circulație Tursib. Se vor înființa 7 noi stații de autobuz

Consilierii locali vor vota, în această săptămână, modificarea Programului de circulaţie al transportului public de călători, prin curse regulate în Municipiul Sibiu și înființarea a 7 noi stații de autobuz. Aceste modificări ar urma să intre în vigoare de la 1 martie.

foto: Mesagerul de Sibiu

Astfel, primăria Sibiu, prin Serviciile de specialitate din subordine, propune prelungirea traseului 11 prin schimbarea capătului de linie și înfiinţarea a 3 noi staţii de autobuz pe acest traseu, respective 2 staţii de autobuz în zona magazinului Kaufland de pe Calea Cisnădiei (tur-retur)  și o staţie de autobuz în dreptul magazinului Penny de pe Calea Cisnădiei. Totodată, urmează să fie suplimentat și numărul de autobuze care deserves acest traseu.

Și Traseul 22 Sibiu – Păltinis se va modifica, prin înfiinţarea a 2 noi staţii în Municipiul Sibiu zona Tropinii Noi, respectiv o staţie spre Păltiniş (la Troiţă) Tropinii Noi, spre urcare și una spre Sibiu imediat după parcarea imobilului situat în Tropinii Noi, în dreptul marcajului pentru delimitarea benzilor de circulatie cu linie întreruptă. Alte două stații vor fi amenajate în zona Pensiunii „Mai”, o staţie spre Păltiniş – Pensiunea „Briana” în parcare și o stație după Pensiunea „Mai”, în parcare.

Tot de la 1 martie, dacă consilierii locali vor fi de acord, se va mări frecvența curselor de pe Traseul 13, care circulă până în Muzeul ASTRA, dar și capacitatea transport prin introducerea de curse suplimentare în zilele în care au loc evenimente cultural/sportive pe Stadionul Municipal.

Prn același proiect de hotărâre urmează să fie modificate programele de circulație ale autobuzelor care circulă pe cu numerele 1, 2, 5, 10, 15, 18, 111, 112, 114, 116 şi 117, pentru eficientizare și adaptare la noile nevoi.

Detalii AICI

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*