Primarul Fodor a participat la întâlnirea Asociației Municipiilor din România cu ministrul Boloș. S-a discutat și despre descentralizare.

Miercuri, 23 august, la București, a avut loc o întâlnire între conducerea și Comitetul Director al Asociației Municipiilor din România (AMR) şi Ministrul Finanțelor Publice – Marcel Boloș, alături de secretarul de stat în Ministerul Finanțelor, doamna Daniela Pescaru. La aceste discuții a participat şi primarul Sibiului, doamna Astrid Fodor.

Foto: Primăria municipiului Sibiu
Principala temă de pe agenda întâlnirii a fost proiectul de ordonanță de urgență a Guvernului privind unele măsuri fiscal-bugetare în domeniul cheltuielilor publice, descentralizarea/ regionalizarea serviciilor publice, disciplină economico-financiară, precum și pentru modificarea și completarea unor acte normative.
Ministrul Marcel Boloș a luat act de propunerile Asociației Municipiilor din România, stabilindu-se că AMR va avea posibilitatea să evalueze în perioada următoare forma consolidată a proiectului de OUG.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*