Primarul din Sadu a participat la o reuniune în cadrul proiectului de digitalizare în mediul rural

Valentin Ivan, primarul comunei Sadu a participat în calitate de invitat al ADR Centru la reuniunea grupului de lucru în cadrul proiectului ORIGINN – digitalizare în mediul rural.

Foto: Facebook Valentin Ivan

„Am participat astăzi invitat de ADR Centru la reuniunea grupului de lucru în cadrul proiectului ORIGINN – digitalizare în mediul rural.

Evenimentul a avut loc la Alba – Iulia și au participat: reprezentanții din conducerea ADR – Centru, dl Simion Crețu, director general adjunct Agentia Națională a Zonei Montane – Gheorghe Hârlav, președintele Consiliului județean Alba – Ioan Dumitrel, vicepreședinții Consiliilor județene Alba și Sibiu, primari, reprezentanți ai GAL-urilor și ITI – urilor din regiunea Centru, reprezentanții ai operatorilor de programe informatice, oameni de afaceri.

Foto: Facebook Valentin Ivan

În cadrul grupului de lucru au fost prezentate și evidențiate exemplele de bune practici, provocări și probleme, soluții și oportunități de finanțare.

Bucuria mea a fost împlinită de întâlnirea colegului și prietenului Gheorghe Dămian primarul comunei Ciugud a transmis Valentin Ivan, primarul comunei Sadu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*