Primarul Astrid Fodor s-a întâlnit cu rezerviștii sibieni

Primarul Astrid Fodor a participat ieri la Adunarea Generală Anuală a filialei Sibiu a Asociației Naționale a Cadrelor Militare în Rezervă și Retragere „Al. I.Cuza”, pentru a marca astfel susținerea și respectul pe care îl are comunitatea față de cei care au servit în Armată.

foto: Primăria municipiului Sibiu

Aproape 300 de membrii numără filiala Sibiu a Asociației Naționale a Cadrelor Militare în Rezervă și Retragere „Al. I.Cuza” și încă 136 de membrii susținători. Adunarea Generală Anuală a filialei s-a desfășurat ieri, iar primarul Fodor a ținit să fie alături de rezerviști.
„După serviciul credincios adus țării, rezerviștii își pot aduce în continuare contribuția valoroasă din perspectiva experienței profesionale acumulate, având totodată și posibilitatea de a socializa cu alți colegi și de a continua să se implice în comunitate prin proiecte. Este notabil faptul că activitatea filialei din Sibiu nu este doar pe hârtie – menționez doar evenimentul din octombrie anul trecut – Consfătuirea de toamnă a Uniunii Asociațiilor Ofițerilor în Rezervă din Europa centrală – Inițiativa Gaminger, o întrunire cu participare internațională pentru care Sibiul a fost ales ca oraș gazdă. Apreciez mereu eforturile pe care membrii ai comunității sibiene le depun pentru a promova orașul, pentru a-l face mai vizibil și, de aceea, am aplaudat oportunitatea pe care ați oferit-o atunci Sibiului de a se prezenta în fața oaspeților din mai multe țări”, a declarat Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu.

foto: Primăria municipiului Sibiu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*