Primăria Sibiu pune la bătaie 10,5 milioane de lei, împrumutați de la BERD, pentru modernizarea a 15 străzi

Primăria Sibiu a inițiat o procedură de achiziție pentru contractarea lucrărilor de modernizare a 15 străzi, structurate pe două loturi.

  • Zona Terezian: străzile Honterus, Viorelelor, Eschile, Căpriorilor, Lăcrămioarelor, Pandurilor, Speranței.
  • Zona Lazaret – Țiglari: străzile Hameiului, Garoafei, Băicoi, Topitorilor, Lacului, Primăverii, Rulmentului, Ovidiu.

Lucrările care urmează să fie contractate includ amenajarea carosabilului și trotuarelor, modernizarea rețelelor de apă, canalizare și iluminat public și introducerea tubulaturii subterane pentru cablajul metropolitan. După semnarea contractului, străzile vor intra în lucru pe rând, anul acesta și anul viitor.

“Continuăm programul de reabilitare a infrastructurii din cartiere cu modernizarea a 15 străzi situate în zonele Terezian, Țiglari și Lazaret, investiții în valoare estimată de aproximativ 10,5 milioane de lei”, anunță primarul Astrid Fodor, repus în funcție după ce Tribunalul Sibiu a suspendat ordinul prefectului.

Dat fiind faptul că fondurile provin dintr-un împrumut rambursabil contractat de la Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare, procedura de achiziție se va desfășura în format electronic, doar pe platforma specială a băncii: https://ecepp.ebrd.com/respond/GUR2WA5X9R. Firmele interesate trebuie să își creeze un cont și să depună ofertele electronice exclusiv pe această platformă, până în data 20 septembrie 2019.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*