Preşedintele Klaus Iohannis şi soţia sa au participat la slujba de Înviere, la Sibiu

Preşedintele Klaus Iohannis a participat, sâmbătă, împreună cu soţia sa, Carmen, la slujba de Înviere de la Biserica Romano-Catolică „Sfânta Treime” din Sibiu.

Foto: captură video

Președintele Klaus Iohannis se află la Sibiu unde a participat, alături de soția sa, la slujba de Înviere.

„Tuturor creștinilor care sărbătoresc Învierea Domnului acum le doresc Sărbători fericite – Hristos a înviat! – zile frumoase, liniștite, cu familia, cu prietenii, iar creștinilor care mâine au sărbătoarea Floriilor le doresc o zi frumoasă și La mulți ani”, a fost mesajul președintelui Klaus Iohannis pentru românii care duminică sărbătoresc Paştele catolic sau Floriile.

Anterior, Administrația Prezidențială a României a transmis mesajul șefului statului cu prilejul Sărbătorilor Pascale celebrate de creștinii romano-catolici, reformați, unitarieni și evanghelici, și al Sărbătorii Floriilor celebrate de ortodocși, greco-catolici, armeni și de cultele neoprotestante.

„Sfintele Paști ne oferă cu multă generozitate sensul, căldura și forța valorilor creștine, care continuă să ne fie și astăzi călăuză în vremuri dificile. Fie ca Sărbătoarea Învierii Domnului să aducă tuturor regăsirea cu cei apropiați în lumina speranței, a iubirii și a credinței!”, a fost mesajul lui Klaus Iohannis.

În fiecare an, președintele Klaus Iohannis participă alături de soţia sa, Carmen Iohannis, la slujba de Înviere din Sibiu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*