Preșcolarii din Cisnădie l-au cunoscut pe „jandarmul” Rock

Jandarmii sibieni s-au întâlnit astăzi cu copiii preșcolari din Cisnădie.

 

 

Foto: Facebook Jandarmeria Sibiu

Alături de jandarmi s-a aflat și Rock, unul dintre câinii folosiți de jandarmii sibieni.

„Astăzi, partenerul nostru de misiune, Rock, a cunoscut mulți copii din grupele mici, mijlocii și mari, la activitatea organizată în derularea Campaniei de Informare interactiv-distractivă „Ziua Serviciilor de Urgență” inițiată de Proiectul Comunitar Ready Steady Go, în localitatea Cisnădie.

Foto: Facebook Jandarmeria Sibiu

Acest proiect are ca scop informarea copiilor cu privire la sistemul operațional al serviciului de urgență 112, când este necesar și în ce situații cei mici trebuie să solicite ajutorul reprezentanților instituțiilor cu atribuții în domeniu.

Copiilor prezenți la activitate le-a fost prezentată dotarea specifică jandarmilor, folosită atât în domeniul ordinii publice cât și în misiunile din domeniul montan, în sprijinul turiștilor aflați în dificultate.

Foto: Facebook Jandarmeria Sibiu

La finalul prezentărilor, copiii și-au arătat bucuria pentru că au putut face fotografii alături de Rock și pe ATV-ul din dotarea structurilor montane.

Alături de noi au participat la activitate reprezentanții IPJ, ISU și ai Serviciului de Ambulanță Sibiu” au transmis reprezentanții Jandarmeriei Sibiu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*