Premieră Națională la Mediaș, marca Delgaz Grid

La Centrul de Formare Profesională din Mediaș a fost pusă în funcțiune, în premieră națională, de către Delgaz Grid, o rețea care utilizează un amestec de hidrogen și gaz metan.

Foto: Facebook CJ Sibiu
”Felicitări Delgaz Grid pentru proiectul #20HyGrid în cadrul căruia, la Centrul de Formare Profesională din Mediaș al „Romgaz” a fost pusă în funcțiune, în premieră națională, o rețea care utilizează un amestec de hidrogen și gaz metan.
Suntem onorați de parteneriatul pe care îl avem cu Delgaz Grid, companie pe care o asigurăm de întreg sprijinul nostru, în cadrul căreia va fi realizat un proiect-pilot menite să demonstreze multiplele beneficii ale utilizării hidrogenului în spațiul casnic”, au transmis reprezentanții Consiliului Județean Sibiu.
La evenimentul inaugural au fost prezenți Virgil Popescu – ministrul Energiei, Mircea Man – vicepreședinte ANRE, Volkner Raffel – CEO E.On Romania, Cristian Secoșan – director general Delgaz Grid, Răzvan Popescu– director general Romgaz, numeroși reprezentanți ai administrației publice și mediului de afaceri.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*