PREMIERĂ în Sibiu. Cupa magistraților la fotbal, sâmbătă

Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu informează că sâmbătă, 24.09.2022, la Sibiu, pe terenul de fotbal din parcul „Sub Arini”, Asociația Sportivă a Procurorilor din România, împreună cu Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia, organizeată cea de-a 24-a ediţie a CUPEI MAGISTRAŢILOR la fotbal, anunță prim-procuror Ion Veștemean, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu.

Este prima oară când Sibiul organizează această competiţie, a cărei primă ediţie s-a desfăşurat în anul 2009 la Bucureşti.

Prezenta ediţie marchează cea mai numeroasă participare din istoria competiţiei, concurând 27 de echipe ale magistraţilor şi angajaţilor din justiţie. Printre participanţi se numără şi magistraţii din cadrul structurilor DIICOT şi DNA, ale justiţiei militare, dar şi din cadrul procuraturii Republicii Moldova.

Competiţia se va desfăşura între orele 11-19 şi se intenţionează ca în jurul orei 17 să se desfăşoare un meci amical între o selecţionată a magistraţilor şi una a echipei de fotbal Hermannstadt.

Totodată, la festivităţile de premiere vor participa ca invitaţi speciali foşti sau actuali fotbalişti sau antrenori ai fotbalului sibian.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*