Premieră în România: wakeboard adaptat pentru persoanele cu dizabilități, pe Lacul lui Binder din Sibiu

Caiac SMile împreună cu Wakeboard Sibiu aduc în România pe Emanuele Pagnini,  unul dintre cei mai buni instructori internaționali de wakeboard adaptat.

  

Între 27 iunie și 2 iulie va avea loc la Complexul de agrement Lacul lui Binder  din Sibiu, „Sit Wake Camp” prima tabără de wakeboard adaptat persoanelor cu  dizabilități din România. Evenimentul este o premieră pentru țara noastră și este  organizat de Asociația Caiac SMile și Asociația Club Sportiv Wakeboard Sibiu, cu  sprijinul Primăriei Municipiului Sibiu, instituție care acordă gratuitate în cadrul  evenimentului sportiv participanților .

Activitățile vor avea loc zilnic, în perioada 27 iunie – 2 iulie, între orele 11:00 – 13:00 și 14:00 – 16:00. Accesul este gratuit și nu este necesară înscrierea  prealabilă.

Cursurile de wakeboard se vor desfășura sub îndrumarea instructorului italian  Emanuele Pagnini alături de care vor fi prezenți antrenori de la asociațiile sportive  Wakeboard Sibiu și Caiac SMile.

Evenimentul sportiv se desfăsoară cu sprijinul Primăriei Municipiului Sibiu, după  încheierea acestui eveniment persoanele cu dizabilități care doresc să testeze acestă  disciplină sportivă sunt rugați să contacteze în prealabil Complexul de agrement Lacul  lui Binder, în vederea unei programări.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*