Premiați de Rotary

Trei elevi sibieni au fost recompensați de Rotary Club cu premii în valoare de 13.000 de lei, pentru pasiunea lor față de științele exacte.

Raul Drăgoiu, Sebastian Lupean și Răzvan Dumitru sunt cei trei tineri care au fost recompensați pentru rezultatele excelente pe care le-au obținut în anul școlar 2016/2017. Clubul Rotary Sibiu a susținut și anul acesta excelența în rândul tinerilor liceeni sibieni, oferindu-le premii în bani și tabere internaționale Rotary.

Tinerii au participat la concursuri naționale și olimpiade unde au obținut rezultate deosebite, reușind să ia chiar și medalii la Olimpiada Internațională de Astronomie și Astrofizică din India.

Radu Muntean, președintele Clubului Rotary, le-a înmânat premiile Rotary pentru excelență, premii ce au depășit suma de 13.000 de lei. Pe locul I s-a clasat Raul Drăgoiu, de la Colegiul Național „Samuel von Brukenthal”, care a obținut premiul cel mare acordat de Clubul Rotary pentru excelență, în valoare de 10.000 de lei. Raul a luat o medalie la Olimpiada Internațională de Astronomie și Astrofizică din India în luna decembrie 2016. Pe lângă asta, el a participat anul acesta și la Olimpiada Internațională de Astronomie și Astrofizică din China. Premiul II, în valoare de 2.000 lei, a fost obținut de Sebastian Lupean, iar premiul III, în valoare de 1.000 lei, de către de Răzvan Dumitru, ambii elevi ai Colegiului Național „Gheorghe Lazăr” din Sibiu.

Cei trei liceeni au fost recompensați pentru munca depusă și rezultatele obținute, în sala festivă a Bibliotecii Astra, în prezența profesorilor, părinților, membrilor Rotary, Rotaract și Interact.


Paul VELȚAN

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*