Pregătiți pentru retur

Liderul Ligii a IV-a, FC Hermannstadt, va disputa sâmbătă, de la ora 10.00, pe terenul propriu, la Baza Sportivă Independența, o partidă de pregătire împotriva echipei ‪Performanța Ighiu (ocupanta locului 3 în Liga a III-a). Este una dintre ultimele posibilități pentru staff-ul tehnic condus de antrenorul Jan Gavrilă de a omogeniza echipa înainte de debutul returului de campionat.

fc hermannstadt cu paltinisEchipa sibiană se va reîntâlni astfel cu suporterii săi, în condițiile în care lotul abia a revenit din cantonamentul de iarnă de la Balta Albă. „Mulțumim gazdelor de la Conacul Balta Albă pentru condițiile deosebite, deoarece cantonamentul s-a desfășurat fără probleme“, au mărturisit responsabilii echipei.

Începe returul

În această săptămână, la sediul Asociației Județene de Fotbal, a avut loc ședința în care s-a stabilit programul meciurilor din returul Ligii a IV-a. Astfel, prima etapă din retur va avea loc în data de 12 martie. FC Hermannstadt va juca în deplasare împotriva celor de la ASA Sibiu. Reamintim că în meciul tur scorul a fost 2 – 0 pentru FC Hermannstadt.

Dublă nefastă

Meciul amical disputat, miercuri, împotriva celor de la ACS Șurianu 1945 Sebeș s-a terminat cu scor de 1 – 0 pentru echipa din Sebeș. Partida s-a jucat pe arena din Obor, iar jocul a fost influențată negativ de vântul puternic, ce a bătut pe întreaga durată a partidei. Antrenorii echipei sibiene au menajat șase jucători, iar alți doi nu sunt încă refăcuți complet. În prima repriză, au evoluat pentru echipa sibiană Zăvoi, Cristiu, Genescu, Macrea, Bîrză, Câmpean, Mărginean, Simion, Vlaic, Tătar și Osogo, în timp ce în a doua repriză au intrat în teren Porcaru, Avram, Băra, Bigu, Mărginean (Bîrză min. 75), Rodean, Câmpean, Drăgușin, Rogozan, Tătar (Vlaic min. 75) și Seiwerth.

Este cea de-a doua înfrângere consecutivă în fața echipei din Sebeș, după ce echipa sibiană a pierdut și amicalul desfășurat, sâmbătă, 20 februarie, pe terenul din Sebeș. Atunci, ACC Șurianu 1945 Sebeș – FC Hermannstadt a fost 1 – 0 (0-0). Atunci, pentru Sibiu au evoluat: Zăvoi (Porcaru), Avram (Osogo min. 55), Genescu (Străulea min. 46), Băra (Bigu min. 55), Mărginean – Macrea (Câmpean min. 46), Trohin (Rodean min. 55), Simion (Tineiu min. 46), Tătar (Greavu min. 55), Vlaic (Drăgușin min. 55), Sewerth (Rogozan min. 55).

Egal cu Șirineasa

Într-o altă partidă amicală, desfășurată în 19 februarie, FC Hermannstadt a terminat la egalitate 0-0 cu CS Șirineasa. Un meci de pregătire bun, în care antrenorii, în frunte cu Jean Gavrilă, au rulat tot lotul de jucători disponibil. „La alegerea partenerilor din meciurile de verificare s-au avut în vedere echipe din același eșalon sau din eșalonul superior. Avem speranța că, odată cu începerea returului de campionat, să-i avem alături de noi pe Stadionul Municipal pe sibienii iubitori de fotbal“, au mărturisit conducătorii echipei.

Se știe adversarul din Cupa României

Miercuri, a avut loc tragerea la sorți în Cupa României 2015-2016. În a doua etapă a acestei competiții, FC Hermannstadt va întâlni echipa ‪Păltiniș Rășinari (ocupanta locului 2 din campionatul Ligii a IV-a). Meciul va avea loc în data de 5 martie, începând cu ora 11.00, pe Municipal.

FC Hermannstadt vs. Ambient 8-4 (3-0)

Duminică, în cadrul Cupei României la minifotbal, al doilea meci consecutiv disputat împotriva celor de la Ambient a adus o nouă victorie echipei FC Hermannstadt. Antrenorii noștri au folosit următoarea echipă: Zăvoi, Băra, Greavu, Simion, Mărginean, Țiric, Trohin, Bâgu.  Marcatorii echipei FC Hermannstadt au fost: Simion – 3 goluri, Bâgu – 2 goluri, Greavu, Țiric și Băra – câte 1 gol.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*