Prefectul Mircea-Dorin Crețu și subprefecții Sanda Ligia Muntean și Laurențiu Theodoru au depus jurământul

Azi s-a desfășurat în sistem video-conferință ceremonia de depunere a jurământului de către prefectul Mircea-Dorin Crețu și subprefecții Sanda Ligia Muntean și Laurențiu Theodoru.

Ceremonia a fost deschisă cu alocuțiunile vicepremierului Dan Barna, vicepremierului Kelemen Hunor și a Ministrului Afacerilor Interne Lucian Bode.

De asemenea, președintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj prin care urează succes și fermitate în decizii pentru prefecți și subprefecți, cu atât mai mult cu cât anul 2020 a fost cel mai greu an din istoria Instituției Prefectului.

„Începem astăzi un nou mandat într-o formulă nouă, iar pentru asta doresc să mulțumesc domnului prim-ministru Florin Cîțu, pentru încrederea acordată. Totodată, așa cum spune și jurământul de astăzi, voi depune toate eforturile pentru a asigura respectarea legilor și binele locuitorilor județului Sibiu, alături de colegii mei subprefecți, doamna Sanda Ligia Muntean și domnul Laurențiu Theodoru. Știm cu toții că anul 2020 a fost unul foarte dificil și cu mari provocări. Sper ca anul 2021 să fie anul în care revenim la normalitate. Locuitorilor județului Sibiu doresc să le transmit că voi fi permanent la dispoziția lor, pentru rezolvarea oricăror probleme, în limita competențelor legale pe care le deține prefectul” transmite Mircea Dorin Crețu, prefectul județului Sibiu.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*