Prefectul inspectează starea drumului Sibiu – Păltiniș

Prefectul Adela Muntean va inspecta astăzi, din nou, starea drumului Sibiu – Păltiniș, informează reprezentanții Prefecturii.

În urma ninsorilor abundente din zona montană, prefectul a dispus, ieri, măsuri de urgență pentru fluidizarea traficului rutier spre Păltiniș și deszăpezirea drumului din stațiune.

Prefectul a verificat în teren intervenția utilajelor de deszăpezire și a constatat ineficiența acestora. Din cauza autoturismelor parcate neregulamentar în zona Arena Platoș, accesul utilajelor de deszăpezire și al autobuzului spre stațiunea Păltiniș a fost îngreunat. Muntean a dispus intervenția echipajelor de poliție rutieră și de jandarmi pentru a fluidiza traficul. Acestea vor rămâne în dispozitiv în week-end, pentru a asigura fluența traficului.

„Adresăm rugămintea turiștilor să nu parcheze pe partea carosabilă, să adapteze viteza la condițiile de trafic și să conducă preventiv. Am solicitat societății Drumuri și Poduri, care este responsabilă cu deszăpezirea drumurilor județene, și Primăriei Sibiu să acționeze imediat cu materiale antiderapante pe drumul județean, respectiv pe tronsonul de drum din stațiunea Păltiniș. Utilajele rămân la fața locului, gata să intervină cu promptitudine la orice oră”, a explicat Adela Muntean.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*