Prefectul, după condamnarea definitivă a lui Cindrea: Vom acționa în limitele legii

Prefectul sibian Ovidiu Sitterli a declarat astăzi că va trata „în limitele legii” situația apărută la Consiliul Județean Sibiu ca urmare a condamnării președintelui acestui for, Ioan Cindrea, la un an de închisoare cu suspendare de către Înalta Curte de Casație și Justiție.


„Vom trata în spațiul legii, potrivit legii. Mai mult nu vă pot transmite în momentul de față pentru că nu cunosc (…) Aveți încredere, vom acționa în limitele legii”, a explicat prefectul sibian, într-o conferință de presă, relatează Agerpres. Nici vicepreședintele liberal al Consiliului Județean Sibiu, Constantin Șovăială, prezent la conferința de presă, nu a dorit să comenteze decizia Înaltei Curți de Casație și Justiție.

În această dimineață, la Consiliul Județean Sibiu a avut loc o conferință de presă la care era anunțată prezența conducerii instituției, însă președintele Ioan Cindrea a lipsit de la întâlnirea cu jurnaliștii. Deocamdată, Cindrea nu a comentat decizia Înaltei Curți de Casație și Justiție, scrie Agerpres.

Președintele Consiliului Județean Sibiu, Ioan Cindrea, a fost condamnat de judecătorii Înaltei Curți de Casație și Justiție la un an de închisoare cu suspendare, pentru săvârșirea infracțiunii de conflict de interese, el fiind acuzat că și-a angajat ilegal soția la biroul său parlamentar în perioada cât a fost deputat.


Citește mai mult:

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*