Praf de beat, a sărit să-și amenințe iubita și copiii. Avea ordin de protecție

O femeie din municipiul Sibiu a sesizat ieri dimineață prin apel 112 faptul că un sibian, concubinul mamei sale, a încălcat prevederile ordinului de protecție provizoriu emis de către polițiștii sibieni cu câteva ore în urmă, mai precis la ora 02:50.

La fața locului a ajuns un echipaj din cadrul I.J.J. Sibiu, urmat de un echipaj din cadrul Poliției Municipiului Sibiu, fiind identificat bărbatul reclamat, un sibian în vârstă de 38 de ani, iar în urma cercetărilor efectuate și a probatoriului administrat împotriva acestuia s-a dispus măsura reținerii pentru 24 de ore în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Sibiu.

În fapt, la data de 3 iulie, în jurul orei 00:55, prin apel 112, o femeie (35 de ani, din municipiul Sibiu) a sesizat faptul că atât ea cât și copiii lor minori au fost amenințați cu acte de violență de către concubinul acesteia, aflat în stare de ebrietate.

Polițiștii care s-au deplasat de urgență la domiciliul femeii au emis un ordin de protecție provizoriu prin care bărbatului îi era interzis să se aproprie de familia sa, însă câteva ore mai târziu, respectiv la ora 07:00, acesta a revenit și a pătruns în locuință, încălcând prevederile ordinului de protecție provizoriu emis de către polițiștii sibieni în urma primului apel 112. Și de această dată, bărbatul și-a amenințat concubina cu acte de violență.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Sibiu, fiind prezentat ulterior instanței, judecătorul de drepturi și libertăți dispunând măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de încălcarea măsurilor dispuse prin ordinul de protecție provizoriu și amenințare.

Polițiștii Biroului Investigații Criminale Sibiu continuă cercetările.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*