POZA ZILEI. La limita disperării. O mamă din Ucraina și-a „tatuat” copilul cu datele de contact ale familiei

Mamele din Ucraina au ajuns la limita disperării. Unele dintre ele au ajuns să tatueze pe spatele copiilor numele, adresa și datele de contact ale familiei pentru a se ști cine sunt în caz dacă ele mor, iar cei mici supraviețuiesc.

Familiile din Ucraina au ajuns la unele soluții disperate în încercarea de a se asigura că cei mici vor primi ajutor în caz de rămân singuri.

O jurnalistă din Ucraina a postat pe contul personal de Twitter o poză cu un copil care are pe spate scris numele, adresa și numerele de telefon ale familiei, scrie Monitorul de Cluj.

„Mamele ucrainene își scriu contactele de familie pe corpurile copiilor lor în cazul în care acestea sunt ucise și copilul supraviețuiește. Și Europa încă discută despre gaze”, a scris jurnalista Anastasiia Lapatina pe Twitter.

Mama copilului a explicat pe pagina de Instagram de ce a făcut acest gest, iar declarațiile acesteia sunt cutremurătoare.

„Am semnat-o cu mâinile tremurând foarte tare. Dar de ce? Știi cum este să te trezești cu sunete asurzitoare și puternice ale exploziilor care pot fi auzite pe zeci de kilometri”, povestește Sasha Makoviy, mama copilului.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*