Povești orientale spuse în limba germană la Teatrul Gong din Sibiu

Teatrul pentru Copii și Tineret „Gong” Sibiu prezintă joi, 23 februarie, ora 18:30, spectacolul în limba germană „Da Yang und Die Prinzessin Da Yin”.

Cei mici sunt invitați să descopere frumusețea teatrului de animație cu păpuși printr-un program ce aduce pe scenă povești cu animale fantastice, eroi nemuritori și creaturi magice.

„Da Yang und Die Prinzessin Da Yin” este un spectacol după o poveste orientală despre iubire și curaj, în care regizoarea Eva Labadi Megyes folosește păpuși inspirate din teatrul tradițional japonez. Producția Teatrului „Gong” din Sibiu surprinde prin scenele dinamice, cu marionete bunraku, într-o tehnică de o precizie aproape mecanică. Acest spectacol este recomandat copiilor cu vârsta peste 5 ani și îi aduce pe scenă pe actorii Andrei Hansel, Jenő Major, Angela Páskuy, Adrian Prohaska și Claudia Stühler.

Bilete

Accesul publicului la spectacolele de teatru se face pe baza biletelor puse în vânzare la sediul teatrului (miercuri – vineri 11.00 – 18.00, sâmbăta 10.00 – 18:00, duminica 10:00 – 14.00), online (teatrulgong.ro, eventim.ro) sau la Librăriile Humanitas. Prețul unui bilet este de 7 lei, tarif unic. Pentru biletele achiziționate online și în rețeaua Eventim se percepe un comision de 10%.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*