Poveste de dragoste la Viena: Maria Pop de la Junii Sibiului, cerută în căsătorie (CP)

Viața Mariei Pop, membră a formației „Junii Sibiului”, seamănă cu o poveste de film. Într-un cadru fermecător la Târgul de Crăciun din Viena, iubitul ei, Tică, i-a făcut o surpriză de neuitat: a cerut-o în căsătorie.

FOTO: Consiliul Județean

Viața „ca-n filme” a Mariei Pop continuă cu un episod fericit: Tică, iubitul ei, i-a făcut cea mai mare bucurie din viață, cerându-i să-i fie soție: „Nici nu am știut ce mi se întâmplă. Dintr-un rucsac în care trebuiau să fie sticle cu apă, mănuși și tot felul de mărunțișuri, a scos un buchet de trandafiri roz. A îngenuncheat, a scos un inel și m-a întrebat: vrei să fii soția mea?”

Totul s-a întâmplat pe 1 decembrie, la Târgul de Crăciun din Viena. „A fost o excursie de 3 zile alături de câțiva prieteni apropiați. La târg există un colț al îndrăgostiților, care are un pom decorat cu inimă luminoase. Acolo, am fost de acord să devin soția lui. Parcă și acum mă simt ca într-un vis.”

După ce în urmă cu mai bine de o săptămână Consiliul Județean a publicat povestea singurei instrumentiste de la „Junii Sibiului”, pe care viața a încercat-o din răsputeri, Maria a fost asaltată de colegi, prieteni și chiar de necunoscuți: „Nu-mi vine să cred cât de multă lume mă sună sau mă oprește să-mi spună să fiu tare, să cred în continuare în Dumnezeu. Sunt colegi care nu-mi știau povestea și care au fost uimiți să afle prin ce am trecut. Totuși, eu sunt un om obișnuit și chiar dacă am avut o viață grea, nu mi-am pierdut niciodată speranța. Oameni buni sunt peste tot și deasupra tuturor este Dumnezeu.”

Lacrimile de bucurie ale Mariei, izvorâte pe când primea trandafirii roz și inelul de logodnă, îi apar în colțul ochilor tot mai des. Are motive temeinice întrucât știe că Tică îi va sta alături în anii mulți de căsnicie pe care și-i doresc, dar și pe scenă, pentru că amândoi sunt instrumentiști în formația de tineret de la Ansamblul Folcloric Profesionist Cindrelul – Junii Sibiului.

De Ziua României, sub copacul îndrăgostiților din Viena, doi tineri au spus „Da” unei noi vieți.

„Le dorim <Casă de piatră>, bucurându-ne că ambii sunt din județul Sibiu, cel cu oameni și locuri de poveste!” – a transmis Consiliul Județean Sibiu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*