Poți ajuta! Împreună pentru Sophia!

A.F.C. Hermannstadt lansează un apel către suporteri pentru a participa la o campanie de strângere de fonduri. Scoate la licitație tricoul de joc al lui Daniel Paraschiv, cu autografele fotbaliștilor sibieni! Suma de pornire: 300 lei. E nevoie de 7.000 de euro pentru ca Sophia, o fetiță de numai 2 ani și 7 luni diagnosticată cu tetrapareză spastică să facă terapie de recuperare după o intervenție medicală.

foto: facebook/FC Hermannstadt

Sophia are 2 ani și 7 luni. Micuța a rămas fără oxigen la naștere, iar diagnosticul dat de medici a fost unul crunt: tetrapareză spastică. Sophia are nevoie de o intervenție medicală de specialitate în Germania, cu celule stem, pe care medicii i-o recomandă până la vârsta de 3 ani. Suma necesară (23.000 de euro) a fost strânsă de părinții copilei, suporteri devotați FCH, însă mai au nevoie de ajutor. Costurile pentru terapia de recuperare, pe care Sophia va fi nevoită să o urmeze zi de zi, sunt foarte mari…

Încercăm alături de voi, suporterii noștri adevărați, să strângem împreună cei 7000 de euro de care mai are nevoie Sophia pentru a avea o șansă la o viață normală!

Scoatem la licitație tricoul de joc al lui Daniel Paraschiv, ,,accesorizat” cu autografele fotbaliștilor FCH! Suma de pornire: 300 lei. Cel care va licita cel mai mult printr-un comment la această postare va trebui să doneze suma câștigătoare în contul de mai jos și apoi va fi noul posesor al acestui tricou original.

Toți cei care vor să o ajute pe Sophia o pot face prin donații în contul RO37BTRLRONCRT0607377101, deschis la Banca TRANSILVANIA, Asociaţia SF. SOPHIA PENTRU VIITOR

Termen limită: 14 aprilie, adică până în Vinerea Mare

Stă în puterea noastră să facem fapte bune!“, transmite FC Hermnannstadt

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*