Porr: „Viitorul României se hotărăşte între Europa şi Teleorman”

Fiecare membru al Forumului Democrat al Germanilor din România (FDGR) este liber să protesteze în aceste zile sau să stea acasă, însă „o problemă nu se rezolvă în stradă”, a afirmat, astăzi, preşedintele formaţiunii, Paul Jurgen Porr.

Președintele FDGR, Paul Jurgen Porr

„În legătură cu poziţia Forumului, fiecare membru este liber să participe sau să nu participe la aceste demonstraţii. Părerea mea personală este că o problemă nu se rezolvă în stradă, indiferent de numărul participanţilor”, a declarat Porr, într-o conferinţă de presă. Preşedintele FDGR crede că „noi, practic, suntem la o intersecţie în care viitorul României se hotărăşte între Europa şi Teleorman”.

Paul Porr, în calitate de lider al FDGR, s-a alăturat campaniei USR „Fără penali în funcţii publice” şi a semnat această petiţie.

Pe plan local, în judeţul Sibiu, FDGR şi PNL au o înţelegere politică, prin care se susţin reciproc. În Consiliul Local Sibiu, consilierii PNL votează proiectele propuse de primarul FDGR, iar în Consiliul Judeţean, consilierii Forumului susţin proiectele preşedintelui PNL, scrie Agerpres.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*