Popa, Țerbea și Herman, TITLURI naționale la CN de Sală Masters

Cornel Popa și Petrică Țerbea (de la CS Comunitar Sibiu) au cucerit trei titluri în weekend, la Campionatul Național de Sală Masters, competiție care a avut loc în perioada 2-3 martie la București. Popa s-a impus în probele de 1500m și 3000m la masculin 55 ani, iar Țerbea la 400 metri, categoria 40 de ani. În cadrul aceleiași întreceri, Maria Herman (ACS Atletic Star Mediaș) a cucerit și ea un titlu, la 1500 m, categoria femei 45 de ani.

(Dan GREAVU)

Cornel Popa și Petre Țerbea (foto: facebook)

Performanțele obținute de atleții sibieni au fost salutate de Dani Troancă, președintele Clubului Sportiv Comunitar Sibiu. „În acest week-end, ne-am bucurat din nou. Nici nu pot să descriu emoțiile trăite. Să ne înțelegem, nu e vorba despre rezultate, este despre dragul de a ne bucura Împreună. De a trage tare să fim mai buni, ca oameni în primul rând. Despre camaraderie și altruism.

Popa Cornel – campion național atletism, 1500 m și 3000 m, categoria Masters

Țerbea Petrică – campion național atletism, 400 m, categoria Masters

Felicitări, Dragilor!

Felicitări antrenorului Scrob Daniel!

Felicitări tuturor comunitarilor!“, a transmis Dani Troancă.

Hermann, 2 medalii

Tot la Naționale, în weekend, atleta Maria Herman a câștigat două medalii. A obținut locul întâi la categoria femei 45 ani în proba de 1.500 metri și s-a clasat pe poziția a doua a podiumului în proba de 3.000 metri, la aceeași categorie de vârstă. „Competiția este una foarte grea, ținând cont de faptul că se desfășoară în sală. Proba de 1.500 metri am reușit să o câștig, deci pot spune că sunt foarte mulțumită, iar la cea de 3.000 metri am venit pe locul al doilea după Nicoleta Ciortan care este campioană mondială și deține recordul la categoria de vârstă de 45 ani”, a declarat Maria Herman.

foto: facebook/FR de atletism

Pe lista de concurs, alături de cei trei sportivi din județ, au mai figurat Daniela Săvulescu (F55), la 60, 400 și 1500m (CS Comunitar Sibiu), precum și Cristian Popa (M35), la 400m, Dumitru Cîmpean (M35), la 1500 și 3000m și Ioan Dragoman (M40) la 400 și 3000 m, toți trei de la ACS Atletic Star Mediaș.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*