UPDATE: Poliţiştii sibieni caută două copile plecate de acasă

Poliţiştii sibieni caută două minore în vârstă de 14, respectiv 15 ani, care au plecat împreună voluntar de la domiciliile lor într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni. Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea persoanelor în cauză sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

Ieri, o femeie din localitatea Șura Mare a sesizat Inspectoratul de Poliție Județean Sibiu despre faptul că, în data de 2 octombrie a.c., fiica ei minoră,  CERNAT ALESIA ANDREEA, în vârstă de 14 ani, a plecat voluntar de la domiciliu fără a mai reveni.

Semnalmente CERNAT ALESIA ANDREEA: înălțime 1,50 m, greutate 50 kg., fața ovală, ten alb, ochi verzi, păr blond închis/șaten, constituție atletică. La data dispariției purta o geacă albastră, pantaloni negri și încălțăminte sport, albă.

Tot ieri, o femeie din localitatea Arpașu de Jos, a sesizat Inspectoratul de Poliție Județean Sibiu despre faptul că, în cursul serii, în jurul orei 1930,  a.c., fiica ei minoră,  GAVRILĂ CASANDRA-IOANA, în vârstă de 15 ani, a plecat voluntar de la domiciliu fără a mai reveni.

Semnalmente GAVRILĂ CASANDRA-IOANA: înălțime 1,60 m, greutate 50 kg., păr șaten, ochi căpriu, ten alb. La data dispariției purta o giacă neagră îmblănită, cu glugă.

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre fete sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

UPDATE: Minora GAVRILĂ CASANDRA-IOANA a revenit la domiciliu. Nu a fost victima vreunei infracțiuni.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*