Polițiștii mobilizează studenții ULBS pentru a o căuta pe Angelika Claudia. Tânăra e dispărută de o lună

IPJ Sibiu a cerut sprijinul studenților din cadrul Universității ”Lucian Blaga” din Sibiu pentru a o căuta pe Angelika Claudia Maurer, colega lor dispărută din data de 8 februarie. Acțiunea de căutare se va desfășura în Pădurea Dumbrava, unde se pare că au fost găsit câteva obiecte aparținând fetei.

Foto: IPJ Sibiu

”IPJ Sibiu solicită sprijin – voluntari – pentru activitatea de căutare în Padurea Dumbrava, în data de 02.03.2023, în intervalul orar 10.00-14.00.  (…) În urma anchetei în desfașurare există elemente obiective că s-ar găsi (n.r. – dispăruta) în zona care urmează a fi cercetată.
Situatia studentilor care vor absenta de la cursuri joi va fi reglementată instituțional.
Șefii de ani/ sau de grupa sunt rugați să întocmească liste cu studenții care doresc să participe la acțiunea de căutare”, este mesajul primit de studeni.

Potrivit unor surse, telefonul, ochelarii, portofelul și tigara electronică a tinerei dispărute ar fi fost găsite în urmă cu câteva zile în Pădurea Dumbrava, motiv pentru care polițiștii își concentrează căutările în acea zonă.

Angelika Claudia Maurer, în vârstă de 25 de ani, a plecat în data de 8 februarie din locuința situată în Sibiu spre direcția Calea Poplacii (Padurea Dumbrava) fără a mai reveni. Dispariția a fost anunțată de fratele ei, după aproximativ 10 zile.

Semnalmente: înălțime 165 cm, greutate aproximativ 75 de kg, ochi verzi, păr șaten deschis, de lungime medie.

Articolele de vestimentație: palton de culoare neagră, pantaloni de culoare închisă, papuci tip UGG de culoare neagră.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*