Poliţiştii caută un bărbat de 37 de ani care a plecat de acasă fără a mai reveni

Poliţiştii sibieni caută un bărbat în vârstă de 37 de ani, care a plecat de la domiciliu într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni.  Persoanele ce pot oferi informaţii care să conducă la depistarea acestuia sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

 

Ieri, polițiștii sibieni au fost sesizați de către o femeie cu privire la faptul că, la aceeași dată, soțul său, ISTRATE ILIE, în vârstă de 37 de ani, a plecat de la domiciliu, din municipiul Sibiu, județul Sibiu, fără a mai reveni acasă.

 Semnalmente: înălțime 185 cm, greutate 84 kg, păr brunet, tuns scurt, ochi căprui, ten alb, constituție atletică.

În momentul plecării, bărbatul  purta o şapcă de culoare negru cu un desen imprimat de culoare galben, hanorac de culoare negru, tricou de culoare portocaliu, pantaloni tip blue-jeans de culoare albastru, încălţăminte tip sport de culoare negru marca „Nike”.

Semne particulare: cicatrici postoperatorii pe ambele picioare, în partea superioară a labei piciorului, de aproximativ 5 cm.

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre acest bărbat sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*