Polițist din Sibiu, tentativă de viol și agresiune sexuală! Victima avea doar 12 ani

S-a dispus trimiterea în judecată în stare de arest preventiv a unui inculpat, poliţist în cadrul IPJ Sibiu, pentru tentativă la viol şi agresiune sexuală, informează prim-procuror adjunct Ruginosu Mihaela, purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu.

Prin sentinţa penală nr. 499/2023 a Judecătoriei sectorului 2 Bucureşti, rămasă definitivă prin decizia penală nr. 68/19.01.2024 a Curţii de apel Bucureşti, s-a dispus condamnarea inculpatului la pedeapsa rezultantă de 6 ani şi 7 luni închisoare.

În aprilie 2018, în calitate de antrenor al persoanei vătămate în vârstă de 12 ani, cu ocazia efectuării a unei deplasări la Bucureşti, s-a cazat în aceeaşi cameră cu aceasta şi, în timp ce minora se afla sub paza şi îngrijirea lui, a încercat, prin exercitarea unor acte de constrângere fizică şi prin punerea victimei în imposibilitate de a se apăra, să întreţină raporturi sexuale cu persoana vătămată minoră.

În cursul lunii februarie 2019, în calitate de antrenor, s-a deplasat împreună cu persoana vătămată în vârstă de 17 ani la Bucureşti, s-a cazat în aceeaşi cameră şi a exercitat prin constrângere fizică şi psihică acte de natură sexuală asupra acesteia, constând în atingeri şi mângâieri ale zonelor erogene.

Mandatul de executare a pedepsei privative de libertate a fost pus în executare, condamnatul fiind încarcerat.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*