Poliția acționează în Avrig, Sibiu și Agnita: Autovehicul neînmatriculat și infractori capturați

Poliția a desfășurat ieri acțiuni în mai multe zone din județul Sibiu, rezultând oprirea unui autoturism neînmatriculat în Avrig și capturarea a doi infractori în Sibiu și Agnita. Un localnic din Avrig a fost depistat conducând un autoturism neînmatriculat, în timp ce doi bărbați au fost reținuți pentru a executa pedepse de închisoare. În toate cazurile, persoanele au fost încarcerate pentru executarea pedepselor.

FOTO: Mesagerul de Sibiu

La data de 6 iulie a.c., în jurul orei 13,30, în orașul Avrig, polițiștii rutieri din cadrul Poliției Orașului Avrig au oprit un autoturism condus pe strada Uzinei de către un localnic, în vârstă de 22 de ani. În urma verificărilor efectuate de către polițiști, s-a constatat că autoturismul în cauză este neînmatriculat, pe numele conducătorului auto fiind deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat.

În cursul zilei de 6 iulie a.c., polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul I.P.J. Sibiu l-au depistat în municipiul Sibiu pe un bărbat în vârstă de 44 de ani, din județul Iași, pe numele căruia, la data de 4 iulie a.c., Judecătoria Iași a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii. Bărbatul a fost condamnat la executarea unei pedepse de 2 ani și 6 luni de închisoare pentru săvârșirea infracțiunilor de distrugere și amenințare. Persoana în cauză a fost încarcerată în penitenciar în vederea executării pedepsei.

La data de 6 iulie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Agnita au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii, emis la aceeași dată de Judecătoria Agnita pe numele unui bărbat în vârstă de 57 de ani, domiciliat în orașul Agnita. Bărbatul a fost condamnat la executarea unei pedepse de 1 an și 4 luni de închisoare după ce a fost  găsit vinovat de săvârșirea infracțiunilor de conducere fără permis, respectiv conducere sub influența alcoolului. Persoana în cauză a fost încarcerată în penitenciar în vederea executării pedepsei.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*