PNL și-a lansat oficial candidații la alegerile locale din județul Sibiu

PNL Sibiu și-a lansat astăzi oficial candidații la alegerile locale din9 iunie.

 

Foto:Mesagerul de Sibiu

Sala de la Redal Expo fost neîncăpătoare pentru peste cei 500 de liberali veniți din tot județul.

Cu eșarfe galbene cu însemnele PNL, liberalii sibieni au venit să îi susțină pe cei care la 9 iunie vor cere votul cetățenilor.

Pe lângă parlamentarii sibieni ai PNL au fost prezenți Lucian Bode, Secretarul general al partidului, Dan Motreanu, prim vicepreședintele partidului și Adrian Vestea, ministru Dezvoltării.

PNL a anunțat că are candidați la funcțiile de primar și liste pentru consiliile locale în toate localitățile județului Sibiu.

În ceea ce privește municipiul Sibiu, Adrian Bibu este candidatul la funcția de primar, în vreme ce pentru funcția de Președinte al Consiliului Județean va lupta actuala presedinta Daniela Cîmpean.

Ambii candidați sunt susținuți puternic de Raluca Turcan, președinta organizației județene a PNL, și ministru al Culturii

„Aici, în Sibiu, Daniela a demonstrat performanță administrativă remarcabilă.

Ce argument mai bun ne mai trebuie pentru ca PNL să promoveze mai multe doamne în toată țara, pentru președinția consiliilor județene sau pentru primării?

Chiar dacă acum există un deficit de reprezentare al doamnelor, eu sper căpentru alegerile parlamentare, Partidul Național Liberal va recupera această restanță și va promova cât mai multe femei în prima linie a deciziilor.

Împreună cu Daniela, iau startul în competiția electorală două treimi dintre primarii Sibiului.

Dar nu orice primari!!

Cei mai buni primari din Sibiu și printre cei mai harnici și dedicați primari din țară!
Vă admir și vă aplaud pe toți, dragii mei!
Liberalii sibieni se mândresc cu performanțele voastre!(….)

Dragă Adrian,

Mergem pe mâna ta la primăria municipiului Sibiu. Experiența ta în administrația publică locală și județeană îți dă forța și te obligă să lupți și să obții încrederea sibienilor pentru a conduce municipiul.

În anul 2020, ai fost singurul challenger real! Acum ești bine plasat în încrederea sibienilor și chiar poți merge spre reusita!
Succes, Adrian!

Succes și ție și tuturor candidaților noștri care merg în competiția electorală din postura de candidat din opoziție.
Am toată încrederea în voi că puteți face surprize plăcute” a spus președintele organizației județene PNL Sibiu Raluca Turcan.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*