PNL Sibiu a ales o campanie electorală simplă, din om în om

PNL Sibiu a ales o campanie electorală  din care lipsesc lansări fastuoase, cu baloane și stegulețe și a preferat să pună în centrul atenției cetățeanul.

img-20161113-wa0022În perspectiva alegerilor parlamentare, liberalii susțin că o campanie în care să primeze discuțiile om cu om, la firul ierbii, în fiecare cartier, în fiecare localitate este exercițiul cel mai bun pentru un om politic, pentru a înțelege foarte bine care este pulsul societății.

Președintele PNL Sibiu, Raluca Turcan, candidat la Parlament pentru Camera Deputaților consideră că după o activitate atât de susținută în Parlament, cu rezultate concrete, după atâtea întâlniri cu oamenii în fiecare localitate, lansările fastuoase nu-și mai au locul. Raluca Turcan: „Echipa PNL este zilnic în fiecare colț din Sibiu. Stăm de vorba cu oamenii, le prezentam soluțiile la problemele pe care deja le cunoaștem. Pentru creșteri salariale și de pensii, pentru bani de drumuri și investiții ai nevoie de economie puternică. Investitorii trebuie să știe că PNL militează pentru: țintirea ajutoarelor de stat către capitalul autohton, sprijinirea întreprinderilor mici și mijlocii autohtone, dereglementare şi debirocratizare, generalizarea cotei unice, inclusiv cota standard de TVA și pentru contribuțiile sociale plătite de angajat și angajator. Noi vrem să fim sinceri cu oamenii, nu-i amăgim și le spunem DOAR lucruri care sunt realizabile” , a declarat Raluca Turcan

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*