Ploi, tunete și fulgere în Sibiu. Vreme instabilă și ploi însoțite de descărcări electrice

În intervalul cuprins între 15 iunie, ora 12:00, și 15 iunie, ora 21:00, se așteaptă condiții de instabilitate atmosferică în zona montană și nord-vestul Olteniei, precum și în estul și sud-estul Transilvaniei și sudul Banatului. Această instabilitate se va manifesta prin averse de scurtă durată, descărcări electrice și izolat, posibil grindină. Vor fi și intensificări temporare ale vântului.

FOTO: captură ANM

În această perioadă, cantitățile de apă vor fi cuprinse între 20 și 25 de litri pe metru pătrat, iar localizat, în anumite zone, acestea ar putea depăși chiar 30 de litri pe metru pătrat.

De asemenea, atenționarea meteorologică se prelungește și pentru intervalul 15 iunie, ora 21:00, până la 16 iunie, ora 12:00.

În această perioadă, județul Caraș-Severin și zona de munte a județelor Mehedinți, Gorj, Alba și Hunedoara vor fi afectate de averse torențiale.

Cantitățile de apă acumulate vor fi semnificative, situându-se între 30 și 40 de litri pe metru pătrat, iar local izolat aceste valori pot depăși 50 de litri pe metru pătrat.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*