Plin de iresponsabili în trafic! Șoferi beți la volan

Verificări de rutină în weekend făcute de polițiști. Acțiunile au dus la prinderea unor șoferi beți.

Polițiștii Biroului Rutier Mediaș au oprit la data de 4 februarie, în jurul orei 1.30, pentru control un autoturism condus pe Șoseaua Sibiului din municipiul Mediaș. La volan a fost identificat un localnic în vârstă de 59 de ani, a cărui testare alcoolscopică a indicat o valoare de 0,82 mg/l alcool pur în aerul expirat. Medieșeanul a fost însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. La nivelul Biroului Rutier Mediaș, s-a deschis un dosar de cercetare penală care vizează săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

La data de 4 februarie a.c., în jurul orei 10,30, pe DJ 141, polițiștii Secției de Poliție Rurală Agnita au testat alcoolscopic un șofer care conducea un autoturism în afara localității Bârghiș. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 44 de ani, din localitatea Coveș, în cazul căruia etilometrul a indicat valoarea de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat. După recoltarea probelor biologice, polițiștii au deschis un dosar de cercetare penală în conformitate cu prevederile articolului 336 aliniatul 1 din Codul Penal.

La data de 5 februarie a.c., în jurul orei 09,30, pe DJ 106, în zona localității Brădeni, polițiștii  Secției de Poliție Rurală Agnita au oprit pentru verificări un autoturism condus de către un localnic în vârstă de 37 de ani. Testarea alcoolscopică a șoferului a rezultat într-o valoare de 0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice. Ulterior, polițiștii Secției de Poliție Rurală Agnita au deschis un dosar de cercetare penală având ca obiect săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*