Pisicile Asociației PAN au început anul 2024 într-un adăpost renovat și confortabil. Cum arată acum căsuța zecilor de feline salvate de pe străzi

Adăpostul pentru pisici al Asociației PAN a fost complet renovat și modernizat. Datorită fondurilor strânse la Maratonul Internațional Sibiu, felinele salvate de pe străzi se bucură de un cămin provizoriu confortabil și așteaptă să fie adoptate de sibieni cu suflet mare.

Foto: Asociația PAN Sibiu
La început de an 2024, voluntarii Asociației PAN vin cu o veste bună: proiectul de renovare al adăpostului pentru pisici a fost finalizat.
Renovarea a fost posibilă prin proiectul înscris la Maratonul International Sibiu care a avut loc anul acesta în luna mai.
Contribuțiile în bani ale alergătorilor, susținătorilor și sponsorilor au jucat un rol esențial în transformarea adăpostului într-un refugiu sigur pentru felinele salvate de pe străzi și găzduite aici.
”Cu sprijinul dumneavoastră, am renovat și revitalizat adăpostul, asigurând un mediu confortabil și plin de îngrijire. Printre punctele importante ale acestei transformări se numără: reamenajarea, compartimentarea și dezinfectarea spațiului comun al pisicilor (lavabilă, uși noi, tarchet), precum și achiziționarea de mobilier special, adaptat pentru a răspunde nevoilor unice ale pisicilor noastre. Fiecare piesă a fost aleasă cu grijă și concepută pentru a oferi confort, stimulare și siguranță (zone confortabile pentru odihnă, structuri captivante de joacă, ascunzători etc).
Am achiziționat, de asemenea, și un dezumidificator pentru eliminarea excesului de umiditate din aer și reducerea condensului la ferestre și pereți, asigurând astfel un mediu mai sănătos și mai plăcut în interior.
Tot în cadrul acestui proiect, am achiziționat și o lampa UV germicidă care prezintă multiple beneficii, în special în ceea ce privește igiena și eliminarea microorganismelor”, spun reprezentanții Asociației.
De asememea, membrii și voluntarii PAN au ținut să le mulțumească sibienilor care i-au sprijinit în realizarea acestui proiect de suflet. ”Suntem extrem de recunoscători pentru sprijinul neclintit al celor care ne-au ajutat să ducem la bun sfârșit acest angajament față de bunăstarea și fericirea pisicilor noastre.
Vă invităm să admirați în pozele de mai jos impactul incredibil pe care l-au avut contribuțiile dumneavoastră. Împreună, am creat un spațiu pe care fiecare pisică îl poate numi măcar temporar: ACASĂ ”, transmis reprezentanții Asociației PAN.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*