Peste 700 de chitariști din toată țara se reunesc la Sibiu pentru Guitar Meeting 2023

Sibiul găzduiește în weekend cel mai mare eveniment de chitară din România și din regiune, Sibiu Guitar Meeting. Peste 700 de chitariști din peste 30 de orașe din țară vor participa la festival, care va avea loc în Muzeul ASTRA.

Foto: Muzeul ASTRA
Muzeul ASTRA este co-organizator al acestui eveniment unic în România și nu numai.
Accesul în zona de festival din Muzeul ASTRA se face prin achiziționarea unui bilet de intrare în muzeu sau a unui abonament de festival. Acestea pot fi cumpărate în avans online de pe http://bit.ly/AccesPublic-SGM2023 și fizic de la casieria principală a Muzeului în aer liber din Dumbrava Sibiului, intrarea 1, Pavilionul Muzeal Multicultural.
În fiecare seară de Sibiu Guitar Meeting, după ora 18:00 accesul se va face în baza biletului de intrare în cadrul evenimentului, valabil pentru toate categoriile de public.
Accesul la Sibiu Guitar Meeting se va face doar pe la poarta principală a Muzeului ASTRA, poarta I , în baza biletelor achiziționate de la casieria muzeului din Pavilionul Muzeal Multicultural.
Există 3 opțiuni de acces:
-bilet individual de o zi ( adulți, pensionari, elev/student)
-abonament special pentru tot festivalul ( 3 intrări – 90 LEI )
-abonament special dedicat celor care au deja abonament anual de acces la Muzeul ASTRA- 60 LEI.
PROGRAM SIBIU GUITAR MEETING / 15-17 septembrie 2023
Sâmbătă, 16 septembrie, este programat în Muzeul ASTRA Concertul Manifest – cel mai spectaculos și emoționant moment, începând cu ora 17:00, pe Scena de pe lac. Peste 700 de chitariști din peste 30 de orașe vor fi vedetele unui adevărat show de 2 ore. Chitariștii s-au pregătit un an întreg pentru a cânta în același timp un playlist format din 18 piese folk-rock românești și internaționale, acompaniați de pe scenă de artiștii invitați: Vama, Bucovina, Antract, Alternosfera, Mircea Vintilă, Emeric Imre , Ducu Bertzi
Vineri, 15 septembrie, începe cu seria de concerte Young Revolution Rock, la ora 18:00, în Muzeul ASTRA, când publicul va descoperi noi trupe talentate din țară precum Waves și Crom. Seara continuă cu super-show-uri Revolter, de la 19:30, Antract, de la ora 20:30 și Bucovina, începând cu ora 21:30.
Sâmbătă, 16 septembrie, festivalul continuă cu muzică bună încă de la ora 14:00. Emeric Imre cântă pe Scena din Șură, plasată la Târgul de Țară, iar programul continuă aici cu seria Young Revolution Rock: Alina Amon, Crocodile Paradox, Drunken Owls și Alex Petrenchi. De la ora 17.00 va avea loc Concertul Manifest, iar seara se va încheia cu un super concert Vama, de la ora 21:30, la Scena de pe lac.
Duminică, 17 septembrie, sunt programate 3 concerte de zi la Scena din Șură de la Târgul de Țară, de la ora 14:00, susținute de artiștii Mircea Vintilă, Ducu Bertzi și Denise & Andrei.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*