Peste 200 de noi locuri de muncă în Sibiu la ODU Romania Manufacturing

Peste 200 de locuri de muncă vor fi create odată cu extinderea capacității de producție a companiei ODU Romania Manufacturing, rod al colaborării dintre autorități și mediul privat.

Foto: Facebook Consiliul Județean Sibiu

„Una din cele doua fabrici din Europa ale ODU funcționează aici, în Sibiu, iar alegerea județului nostru nu a fost una întâmplătoare. Ca autoritate județeană, dezvoltăm în permanență infrastructura de transport, modernizând atât rețeaua de drumuri județene, cât și Aeroportul Internațional Sibiu.

Foto: Facebook Consiliul Județean Sibiu

De asemenea, investițiile în sistemul județean de sănătate asigură servicii medicale publice accesibile, astfel încât investitorii au în administrațiile publice un partener de nădejde.

„Statul a înțeles că doar sprijinind operatorii industriali poate asigura o creștere economică și socială viguroasă, în beneficiul tuturor. Mai avem încă multa muncă înaintea noastră, dar sunt convins ca atât Sibiul, cat si compania ODU, au motive de optimism in viitor”, a transmis Adrian BIBU, administratorul public al județului Sibiu, prezent la eveniment.

Foto: Facebook Consiliul Județean Sibiu

Fabrica de la Sibiu a companiei ODU numără 600 de angajați, iar până la finele anului viitor, alte 204 noi locuri de muncă vor fi create. Compania a beneficiat de o finanțare din partea Guvernului României pentru extinderea activității și crearea de noi locuri de muncă, ODU fiind un cunoscut producător de conectori electrici și cablaje cu utilizare în domeniile securitate, apărare, medical, industrie și transport, cu fabrici în România, SUA, Germania, China și Mexic” au transmis reprezentanții Consiliului Județean Sibiu.

Foto: Facebook Consiliul Județean Sibiu

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*