Peste 130 de polițiști vor fi prezenți în zona lăcașurilor de cult

Ca de fiecare dată, polițiștii sibieni vor fi la datorie, astfel încât Sărbătoarea Învierii Domnului să fie celebrată în siguranță.

FOTO: Poliția Sibiu / Facebook

În această seară, în care sărbătorim Învierea Domnului, polițiștii sibieni  vor acorda o atenție deosebită siguranței cetățenilor în zona lăcașurilor de cult, unde, împreună cu jandarmii sibieni, vor sprijini și îndruma credincioșii care vor participa la slujbele religioase.

Pentru asigurarea măsurilor de ordine și siguranța publica sunt prezenți la datorie peste 130 de polițiști, cu scopul menținerea ordinii şi liniştii publice.

Poliția recomandă ca deplasarea către biserici să se realizeze cu evitarea aglomerărilor și cu respectarea tuturor regulilor de circulație, astfel încât să se prevină producerea oricăror evenimente nedorite.

La nivelul municipiului Sibiu, o atenție deosebită va fi acordată zonei centrale, fluxului de persoane și auto spre/dinspre Catedrala Mitropolitană Sibiu. De asemenea, în zona Complexului Muzeal ASTRA Sibiu vor fi mobilizate echipaje rutiere pentru asigurarea fluenței traficului în Noaptea de Înviere.

Măsuri similare de fluidizare a traficului rutier sunt dispuse la nivelul fiecărei unități de poliție municipală și orășenească.

Pe toate drumurile publice, polițiștii rutieri vor acționa pentru combaterea principalelor cauze generatoare de evenimente rutiere, dar și pentru fluidizarea traficului.

În caz de urgență sau dacă aţi asistat ori aveţi cunoştinţă despre comiterea vreunei fapte antisociale, sesizați cel mai apropiat poliţist ori sunaţi la 112 – Apelul Unic de Urgenţă!

„Paște Fericit! Învierea Domnului să vă aducă în suflet liniște și pace!” – IPJ Sibiu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*