Performanță de EXCEPȚIE! Interstar Sibiu s-a calificat în finala Cupei Elitelor U16!

Juniorii U16 de la Interstar Sibiu au dat lovitura azi, în meciul retur cu Rapid din cadrul Cupei Elitelor, meci disputat la Baza Constructorul Mobexpert din București. După ce au remizat acasă, scor 2-2, pe terenul sintetic de la Municipal, în această după amiază au reușit să câștige, scor 3-1 (1-0), și să se califice în FINALĂ! Își vor afla adversarul abia pe 26 aprilie, când e programat returul din cealaltă semifinală, cea dintre FCSB și Farul Constanța (în tur, 0-2).

foto: captura video

Brinzoiu a deschis scorul în minutul 31 cu o lovitură de cap, după un corner executat excelent de Lenghel. Rapidul a încercat să revină, dar tinerii noștri jucători au rămas extrem de periculoși în atac. După pauză, la doar 3 minute de la reluare, Pop avea să sporească avantajul Interstar la două goluri, reluând în plasă, tot cu capul, o centrare venită de pe dreapta, din lovitură liberă aproape de tușă.  Scăpat din marcaj la un corner din flancul nostru stâng, rapidistul Pena a redus din handicap în minutul 57, însă bucuria gazdelor a fost spulberată de Lenghel (minutul 60), după o nouă lovitură de colț lucrată bine la antrenamente. Scor final: Rapid – Interstar Sibiu 1-3 (0-1), iar echipa sibiană va juca FINALA!

CITIȚI AICI despre meciul tur dintre Interstar și Rapid

VICTORIE ȘI CALIFICARE ÎN FINALA CUPEI ROMÂNIEI U16.

Acum câteva momente s-a terminat meciul de pe Baza Constructorul Mobexpert.  Interstar U16 a învins în deplasare pe Rapid București cu scorul de 3-1 și s-a calificat în finala Cupei Elitelor U16.

Pentru formația noastră au marcat: Brinzoiu, Pop și Lenghel.

Felicitări băieți!!!“, a transmis Interstar Sibiu în urmă cu puține momente.

Puteți urmări aici întreaga partidă, aceasta fiind difuzată live pe canalul de YouTube a clubului bucureștean

 

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*