Perfect Days la ESTE Filmul de Miercuri

ESTE Filmul de Miercuri prezintă Zile perfecte/ Perfect Days, în regia lui Wim Wenders, film ce a obținut Premiul pentru Cel mai bun actor (Kôji Yakusho) și Premiul juriului ecumenic la Cannes în 2023.

Proiecția va avea loc miercuri, 31 ianuarie, de la ora 20.00, la Sala Mică a Centrului Cultural ”Ion Besoiu”.

Sinopsis:

Fiecare zi din viața noastră poate fi perfectă, dacă vedem micile bucurii care ne înconjoară. Asta ne arată Hirayama, un om pe deplin mulțumit cu viața sa simplă ca îngrijitor al toaletelor din Tokio. În afara rutinei sale riguroase de zi cu zi, se bucură de pasiunea lui pentru muzică și literatură. Iubește copacii și uneori îi fotografiază. Însă o serie de întâmplări neașteptate vor dezvălui treptat mai multe despre trecutul său.

Perfect Days este o odă adusă bucuriilor și plăcerilor simple ale vieții. Totodată, este un reminder pentru a ne schimba perspectiva și a îmbrățișa frumusețea care ne înconjoară. Fiecare zi poate fi perfectă.

Rating: N-15. Nerecomandat sub 15 ani.

Film în limba japoneză, cu subtitrare în limba română.

Preţul unui bilet este de 20 lei și se poate achiziționa online de pe Bilete Eventbook sau direct de la Centrul Cultural “Ion Besoiu”, în limita locurilor disponibile.

ESTE Filmul de Miercuri este un proiect organizat de Asociația Este Film.

Parteneri: Centrul Cultural „Ion Besoiu”, My Continental, Consomme Bistro, Centrul Cultural German Sibiu, Centrul Cultural Maghiar Sibiu, Cărturesti, Humanitas, Casa de Cultură a Municipiului Sibiu, Biblioteca Universității ”Lucian Blaga”, Universitatea ”Lucian Blaga”, Erasmus Librărie-Cafenea, Luthelo

Parteneri media: RockFM, Zile și Nopți, Goodtime magazine

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*