Percheziţii de amploare la traficanți de droguri! Au descins la trei adrese din Sibiu

Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Vâlcea, împreună cu procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Vâlcea, au făcut, pe 16 noiembrie, 3 percheziții domiciliare, în județul Sibiu, la trei persoane cercetate pentru trafic de droguri de mare risc și efectuarea, fără drept, de operațiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive.

FOTO: Poliția Română / Facebook

În perioada august – septembrie 2023, persoanele cercetate ar fi comercializat, în interes propriu sau ca intermediari, 3-CMC – drog de mare risc cunoscut sub denumirea de cristal, precum și substanțe psihoactive (dipentylone și 2 MMC), pentru 6.000 de lei la fiecare tranzacție, informează IGPR.

În urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate 2 plicuri cu urme de substanță albă, 2 grame de fragmente vegetale, 2 grindere, 5 telefoane mobile și 3 SIM -uri.

Procurorii au dispus reținerea a trei persoane, pentru 24 de ore, iar apoi judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Vâlcea a dispus arestarea preventivă a celor în cauză, pentru 30 de zile.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*