Percheziții. A traficat o femeie în Sibiu și îi lua banii

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul I.P.J. Sibiu au reținut ieri un bărbat în vârstă de 41 de ani, din județul Prahova, domiciliat fără forme legale în municipiul Sibiu.

FOTO: Mesagerul de Sibiu

Bărbatul este bănuit că, în perioada noiembrie 2022 – aprilie 2023, ar fi determinat și înlesnit practicarea prostituției de către o femeie din județul Dâmbovița, solicitându-i acesteia sumele de bani obținute în urma întreținerii de raporturi sexuale cu diverse persoane.

Cu ocazia percheziției făcute la locuința bărbatului, în municipiul Sibiu, în cursul zilei de ieri, au fost ridicate mai multe mijloace de probă care urmează a fi analizate de către anchetatori.

În baza probatoriului administrat în cauză, polițiștii au luat măsura reținerii bărbatului pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat unității de parchet competente în vederea aplicării unei măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate la nivelul Serviciului de Investigații Criminale din cadrul I.P.J. Sibiu, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*