Pe Valea Avrigului, se va da duminică seară ora exactă în sporturile cu motor din România

Duminică, 3 septembrie, începand cu ora 19:00, peste o sută de mașini Off-Road, SSV-uri, ATV-uri și motociclete enduro vor participa la evenimentul care va marca startul Euro Motor Fest 2023, cel mai mare festival dedicat pasionaților de automobilism din România.

Foto: Facebook Primăria Orașului Avrig

Turația motoarelor va fi completată de un show impresionant de lasere care va lumina în premieră și într-o manieră unică cerul de deasupra Avrigului, un spectacol pirotehnic care va încinge atmosfera, concert de muzică live, dar mai ales de o cursă demonstrativă inedită, desfășurată pe timp de noapte, la care vor participa concurenții înscriși la startul Euro Motor Fest 2023.

Organizat în premieră în România, Euro Motor Fest este un eveniment internațional unic, cu participare internațională, reunind patru întreceri distincte pentru patru categorii de practicanți ai sporturilor cu motor, Rally Raid, Raid Adventure, Rainforest Challenge și Hard Enduro. El este de asemenea și cel mai lung ca întindere, atât după numărul de kilometri pe care concurenții îi vor avea de parcurs, aproximativ 1.500, dar și ca durată, întrecerile urmând să se desfășoare pe parcursul a nu mai puțin de șase zile, în perioada 03-09 septembrie.

„Pe lângă acestea, caracterul de unicitate este completat de faptul că una dintre etape se va desfășura în peisajul absolut superb asigurat de Transfăgărășan, Transalpina și Strategica, trei dintre cele mai importante trecători din România, cunoscute la nivel mondial pentru senzațiile pe care le generează. Pe 6 septembrie, acestea vor fi „locul de joacă“ pentru concurenții de la întrecerile de Rally Raid și Raid Adventure. Evenimentul va avea loc la intrare pe Valea Avrigului, pe un teren privat”, transmit organizatorii.

Euro Motor Fest 2023 este organizat cu sprijinul Primăriei Avrig, dar și al celorlalți parteneri și apropiați ai sporturilor cu motor din România, dintre care amintim Federația Română de Automobilism Sportiv și Federatia Română de Motociclism.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*